Oxygen

OXYGEN is een urban dance performance groep, onder leiding van Jennifer Romen in Maastricht. Jennifer heeft op persoonlijke titel de wereldtop bereikt. Ook met haar groepen Oxygen en Oxygen 2.0 (de jongeren) heeft ze de afgelopen jaren veel titels en prijzen gewonnen in tv shows en op zowel nationale als internationale wedstrijden. Klik hier voor video gallery.

Oxygen Academy of Dance, is de thuisbasis van Oxygen en hier heeft Jennifer een plek gecreërd waar zowel jonge urban dansers als docenten coaching kunnen krijgen in verschillende urban stijlen zodat ze zich kunnen verbreden in de achtergrond  van de dans en in het vak van professionele danser of dansdocent.

Oxygen is een performance groep die bestaat uit verschillende getalenteerde dansers en werken naast een urban dance basis met verschillende dansdisciplines en stijlen. Deze dansers volgen een uitgebreid trainingsprogramma en werken mee aan diverse projecten, foto/videoshoots, optredens en internationale competities. Prioriteit is het leveren van kwaliteit en uniciteit.

Oxygen is opgericht in 2013 en is binnen een jaar Nederlands, Europees en Wereldkampioen hiphop geworden en stonden op verschillende grote podia.  Een greep uit de titels en prijzen: