Visie

Oxygen – Academy of Dance is dé plek in het Zuiden, waar getalenteerde dansers groeimogelijkheden met topbegeleiding krijgen. Jennifer Romen, als artistiek leider en actief choreografe, heeft hier de nationale en internationale connecties voor.
De Academy focust zich op dansers in drie verschillende trajecten:
– Dansers die willen doorstromen naar een MBO of HBO dansopleiding.
– Dansers die zich op hoog niveau willen ontwikkelen en dans, full of part time,
   een rol willen laten spelen in hun leven.
– Dansers die al actief zijn binnen het werkveld maar op hoog niveau willen blijven
   doortrainen en -ontwikkelen.

De Academy staat voor kwaliteit en werkt uitsluitend met professionele docenten die hun strepen hebben verdiend in de danswereld. Naast het werken aan danstechnische skills wordt ook veel waarde gehecht aan wat er nog meer bij danseducatie en cultuur komt kijken. Zo wordt er aandacht besteed aan dansgeschiedenis, danstheorie en meer. Alles wat een danser nodig heeft voor zijn of haar ontwikkeling komt aan bod.

Wat de Academy extra uniek maakt, is dat bovenstaande werkdoelen direct zijn verbonden aan de trajecten. Zo kan een danser een vooropleiding volgen voor een dansvakopleiding (mbo/hbo), maar ook part-time werkzaam zijn bij Oxygen (18+) en/of gescout worden voor onze Agency als danser en/of model. Opdrachten (gigs) via ons Entertainment bureau zijn ook geen uitzondering.

Of een danser nou de beste underground freestyler wil worden, Oxygen Crew member, achtergrond danser bij The Voice of vaste danser bij een dans- of theatergezelschap : Oxygen – Academy of Dance is the place to be!

Oxygen Academy of Dance is open voor iedereen.
Liefde, plezier en respect zoals die binnen de hip hop danscultuur hoort staat centraal.