Jennifer Romen

Jennifer Romen startte op 12 jarige leeftijd, geïnspireerd door Michael Jackson, met dansen. Ze heeft de klassieke vooropleiding dans afgerond en behaalde haar propedeuse Contemporary/Urban aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Ze behaalde vele successen als solist en is daardoor uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse dans scene. Zo werd ze o.a. drievoudig Europees kampioen, drievoudig Wereld kampioen en behaalde ze Goud tijdens de World Dance Sport Games in Taiwan.
 
In 2015 richtte Jennifer Oxygen op en in 2016 opende ze Oxygen Academy of Dance. Jennifer geeft les, coacht en begeleidt jonge dansers in hun weg om van hun passie hun beroep te maken. Via Oxygen Academy of Dance en Oxygen heeft ze een platform gecreëerd voor getalenteerde dansers om te ontwikkelen en te performen binnen de dans scene.
 
Momenteel is Jennifer actief als succesvol choreograaf, zowel in de commerciële als de theater wereld. Ze is gespecialiseerd in het gebruik van isolaties en de fusie van Contemporary en Hiphop, genaamd Urban/Contemporary. Kenmerkend voor haar werk is haar creativiteit, vernieuwing en visuele illusie effecten.