[wpdevart_youtube style=align-left]l_jsrDmFJuM[/wpdevart_youtube] Jennifer Romen is op 12 jarige leeftijd begonnen met dans. Zij begon met de vooropleiding klassieke dans in Maastricht en ontwikkelde zichzelf verder als hiphop danser. Al snel begon ze met hiphop wedstrijden en heeft inmiddels titels op haar naam zoals Nederlands, Dutch Open, Europees, Wereld en Olympisch kampioen hiphop. Tussendoor heeft ze ook meegedaan aan verschillende tv programma’s. Zo behaalde ze de finale in de tv programma’s Move like Michael Jackson en Holland’s got talent en bemachtigde ze een ‘direct bootcamp ticket’ in het programma So You Think You Can Dance.

Afgestudeerd bij de vooropleiding Opleiding Dans Maastricht, vervolgde ze haar HBO opleiding ‘Contemporary/urban – uitvoerend’ bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Ze heeft hier een jaar gestudeerd en haar propedeuse behaald.

Afgelopen jaar heeft Jennifer Oxygen als kort lopend project opgericht. Het project kreeg veel positieve reacties en is nu uitgebreid naar een doorlopend trainings- en performance programma voor jonge, getalenteerde, dansers. Jennifer is de choreografe en artistiek leider van Oxygen. Jennifer wil zich verder ontwikkelen als choreografe en Oxygen is hier een uitstekend team voor. Oxygen werd 2 maanden na oprichting al Nederlands, Europees en Wereldkampioen hiphop. Inmiddels treedt Oxygen veel op en is zelfs ‘Oxygen 2.0’opgericht. Een trainingsprogramma voor getalenteerde kids.

Jennifer werkt als docent bij de opleiding waar ze zelf is afgestudeerd, Opleiding Dans Maastricht. Ze geeft tevens les op verschillende scholen zoals Balletstudio Danzaira in Sittard, De Pellikaan in Maastricht. Daarnaast geeft ze prive coaching en steekt ze veel tijd en energie in de ontwikkeling van Oxygen.

 

SODL 071

SODL 061

Vondelpark 1a